21:54



Jag njuter av sommarlovet och har det bra som ni kanske har sett, jag bloggar då jag kommer på det! :)


west coast race

Hej! Idag har jag sprungit west coast race en stafett från vasa till nykarleby, 90 km! Jag sprang sista och varmt var dete men det gick nog bra! :) Imorgon ska vi på 2 konfirmationsfester.


SOMMARLOV!

Jag har bara njutit av att vi har fått sommarlov så därför har jag inte bloggat! Jag är nog nöjd med betyget och vädret är det ju inte fel på heller. De senaste dagarna har jag tränat, tävlat, varit med kompisarna, simmat, solat och bara njutit. Idag cyklade jag iväg mot brändö klockan 11 för att vara med vera och lina&lycke, vi hade vattenkrig och cyklade iväg till smulterö och solade och simmade! :) Sedan åkte lina och lycke hem då vi åt och sedan åkte jag och vera och simmade igen med rasse och alex! Imorgon ska jag funktionera på nice run och sedan och simma med friidrotts gänget. Jag har inte lagt in bilderna från skolavslutningen. Men jag ska väl hinna med det någon dag. Kommer inte blogga så mycket på sommarlovet som ni kanske redan har sett! :)

ses

Onsdag

Hejsan! Hade typ inget att blogga om igår så därför bloggade jag inte. Vi slutade kl 12 igår och när jag kom hem klippte jag gräset och var med fanny en stund senare på kväller åkte vi och tittade på fannys morbrors sankt bernhards valpar! Gudomligt söta! ;) Idag har jag varit och tränat och nu borde jag packa för imorgon efter korsholsstafetten far jag till kourtane på träningsläger, kommer hem på fredagkväll! Jag springer sista sträckan imorgon så jag hoppas att det går bra för mitt lag! Bloggar väl mera på fredagen eller lördagen efter skolavslutningen och då vi äntligen har fått sommarlov!


RSS 2.0